„Ден на отворените врати“ на чимовото стопанство в Синдос

„Ден на отворените врати“ на чимовото стопанство в Синдос

GreenGame & Hellasod

На 06 май 2018 година се състоя поредното събитие „Ден на отворените врати“ на чимовото стопанство в Синдос. Събитието беше организирано от Hellasod. Идеята на събитието бе всички професионални озеленители да се запознаят с процеса на вадене на тревен чим, след като го поръчат. Ежедневната грижа, която се полага за отглеждането на качествения тревен чим изисква старателни усилия и прецизност. За нас не е тайна да ви покажем всяка една подробност, която би била в полза за вас и вашия краен клиент.

Бе демонстрирано косене, събиране на отпадъчна трева с вакум машина, рязане на малки рола градински чим и рязане на големи рола за стадиони. Изложена бе голяма част от професионалната техника. Без нея е невъзможно създаването на перфектната трева. Не на последно място е и целия екип на Hellasod. Те са с дългогодишен опит и тясно специализиран научен труд, приложим както на полето, така и на вашия обект. GREENGAME е винаги на среща за въпроси и помощ, дори и след полагането на тревния чим.

Поигра се футбол на тревата от малки и големи, децата поскачаха и на батути в ритъма на музиката. Позабавлявахме се, пийнахме, хапнахме от чудесния кетъринг. Бяха организирани разходки до красиви водопади, архитектурни и исторически забележителности. Приятелството и приятната компания ни дава удоволствието да създаваме тревен чим за вас. Вярваме, че вървим в правилната посока, когато го правим с любов.