ЗА НАС

GREENGAME
Защото го правим с удоволствие! : )

ЗА НАС
GreenGame - Любовта към тревата

„Любовта ни към тревата и насладата да правим хората доволни и щастливи!“

Екипът на GREENGAME имаме удоволствието да работим дълги години със своите клиенти, които са повече от наши приятели. Ние установихме освен добри партньорски отношения, така и обратна връзка за нашата работа. Това от своя страна пък ни помага ежедневно в професионалното и личностното надграждане  и установяването ни като доставчикът на най-качествения тревен чим. Ние доставяме до всяка точка на България. Експерти сме в изграждането, реновацията и консултирането при затревяване, поддръжка и грижа за спортни терени, стадиони и професионални треви.

Всичко това дължим и на нашите дългогодишни партньори от Hellasod–Гърция, които са създателите на най-големите и професионални чимови стопанства на Балканите. Със своите 3000 дка тревен чим, компанията разполага със сортове и решения за всяко условие. Ежедневните грижи и професионалната техника допринасят за създаването на гъст, плътен и здрав тревен чим. Песъчливата почва подпомага за бързото вкореняване на тревния чим, след като бъде положен на новата си основа.

Правилното и навременното отрязване с професионална техника на тревния чим, пък ни помага за дълготрайното му транспортиране, а перфектините тънки рола за бързото му нареждане и инсталация без наличие на фуги. Всички, които са използвали тревния чим, тревните ни смеси и нашите услуги в изграждането и реновирането на стадиони, знаят много добре какви са предимствата на качествения продукт или услуга и защо трябва да изберат GREENGAME за свой партньор.

„Защото го правим с удоволствие!“ : )

GreenGame - Защото го правим с удоволствие!