Естествени Терени

Цялостен процес при изграждането и
поддръжката на естествени терени.

Естествени Терени

GreenGame

Знания и умения на всички етапи

Започваме от етапа на оценка на нуждите на нашите клиенти, проектиране и дизайн. На етапа на строителството предлагаме цялостно проектиране и изграждане на услуги, съобразени с конкретните изисквания на нашите клиенти.

На етапа на последваща грижа ние предлагаме програми за поддръжка, предлагаме продукти за грижа за тревата и всичко за естествените терени.

GreenGame - Знания и умения на всички етапи

Проектиране и изграждане

Изграждането на добър и качествен терен, който може да издържи на интензивни натоварвания, да дренира дъждовната вода ефективно и да предлага отлични характеристики за игра за дълъг период, изисква процес, който е планиран от самото начало и непрекъснато поддържан след това.

Предлагаме експертни знания при проектирането и изграждането на футболните терени.

Изграждане на поливни системи

Ние се ангажираме да комбинираме най-новите технологични постижения с нашия опит, за да предоставим на спортните терени най-ефективните и икономически ефективни напоителни системи на разположение. Ние вярваме, че работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти във всеки аспект на дизайна на терените.

Ние ще работим като ваш съотборник, за да изработим план за Вашата напоителна система. Нашата цел е проста: да поставим точното количество вода, където почвата има нужда от нея.

GreenGame - Поддръжка на терени

Поддръжка на терени

В допълнение към изграждането на спортни терени, ние също предлагаме услуги за поддръжка на тревни площи. Независимо дали става въпрос за еднократно или непрекъснато обслужване или поддръжка на всеки три месеца – Ще се погрижим за поддръжката на вашия спортен терен.

Ежеседмичните процедури включват, наред с другото, косене на тревата, възстановяване след игра, извършване на корекции и разчертаване. Всички други дейности по поддръжката, като аериране, подсяване, опесъчаване и др. се координират и изпълняват според изискванията.