Тревни Смески

Висока кълняемост на семената и старателно
подбиране, чрез селектиране и лабораторни
изследвания.

Тревни Смески

Eurograss Pro (EG PRO)

Смески за професионални нужди

Програмата EUROGRASS PRO е разработена за професионална употреба и високи изисквания.
Видовете са внимателно подбрани с различните им характеристики, за да формулират смеси от тревни семена за широк спектър от цели. Времето за сеитба, климатичните и почвените условия, предназначението и последващата поддръжка са важни параметри в състава им. Резултатите са професионални тревни смеси, които отговарят на най-високите изисквания.

EG Pro Classic

CLASSIC е предназначена за зелени площи и озеленяване, където се цели икономичност. Смесите покълват и установяват много бързо плътния тревен килим, като не изискват и много косене. CLASSIC е подходяща смеска за широк спектър на използване и предлага средна толерантност на износване.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

EG Pro Sport

Спортните смески са изключително издръжливи на износване и създадени специално за тежки спортни условия. Те са подходящи за първокласни спортни терени и общински спортни площадки. Предлагат изключителна производителност и визуална привлекателност.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

EG Pro Ornamental

ORNAMENTAL е идеална за тревни площи, където се изисква много фино текстурирано покритие и само най-добрите ще го направят. Бързото покълване и формиране на тревен килим, както и ниската поддръжка на косене са основни характеристики на тези смеси. Декоративната трева е подходяща за всички професионални тревни площи, изградени върху широк спектър от почвени типове.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

EG Pro Renovation

RENOVATION главно се състои от бързо покълващи и износоустойчиви треви. Тези смеси са предназначени за засяване, където се изисква бърз резултат. Веднъж създадени, те ще осигурят гъста настилка, която бързо се възстановява.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

EG Pro Shade

SHADE е специално разработена за сенчести места, но също така ще се представи добре и при открити условия. Смесите на сянка са идеални за райони около сгради, под и около дървета, при различни видове почви. Благодарение на високото съдържание на Festuca arundinacea (70%) в EG Pro 320, тази смес е подходяща и за горещи и сухи условия, както и е толерантна на утъпкване.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Eurograss DIY (EG DIY)

Смески за домашни нужди

Програмата за смесване на EUROGRASS DIY (ЗАТРЕВИ СИ САМ) е специално създадена за пазара на крайните потребители за домашни условия. Състои се от препоръчани качествени сортове, които оптимално се допълват взаимно в съответните им характеристики. В състава на смесите, освен висококачествения стандарт, е отделено специално внимание и на доброто съотношение качество-цена без капка компромис.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Eurograss

Тревни смески по поръчка

В допълнение към нашите смеси EUROGRASS, имаме всички специфични за страната смеси и формулировки за специални условия. Ние дори произвеждаме смеси, специално пригодени към желанията на клиентите при по-голяма поръчка. Проверете нашата гъвкавос.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ