Сортове Тревен Чим

Доставяме бързо и лесно до вашия адрес.

Сортове Тревен Чим

Атина

Lolium Perenne, Tall fescue, Poa pratensis

Красива и нежна трева, като богинята Атина, e мъдър избор по отношение на естетическия вид на тревния чим. Много толерантен при климатични условия с много високи и ниски температурни промени. Има средно големи листа и наситен зелен цвят както през зимата, така и през лятото. Идеалният тревен чим за домашна употреба, представителни площи и официални футболни терени.

Тревен чим "Атина"

Херкулес

Tall fescue

Здрав и издръжлив като Херкулес, известен със своята плътност и яркия зелен цвят през цялата година. За сухи и топли климатични условия и висока употреба с минимална нужда от поддръжка. Умерено до средно големи листа. Подходящ е за домашно ползване, обществени площи, паркове, зони за отдих, тренировъчни терени, както и за крайбрежни райони.

Зевс

Bermudagrass hybrid

Eкологичният избор по отношение на воден недостиг и торове. Светъл зелен цвят и фини листа с мека текстура. Изключителна издръжливост при много високи температури, интензивно използване, оцелява при твърда и солена вода.
Рядко се коси, препоръчва се вертикутиране. През зимата пожълтява (летарува), като на пролет отново възстановява зеления си цвят. Предназначен само за слънчеви места.

Тревен чим "Зевс"
Тревен чим "Платинум"

Платинум

Paspalum hybrid

Сертифициран тревен чим. Това е напълно нов и подобрен Paspalum тип. Световно приет за абсолютен лидер в топлия сезон. № 1 в света по отношение на толерантност към солена вода. Произведен съгласно разрешението и надзора на Turf Systeme USA. Показва бърз растеж през лятото, като създава гъста зелена повърхност. Проявява задоволителна толерантност към засенчване.

Олимпико

Olympic … performance

Тревен чим предназначен за стадиони. Микс от вариетети издържащи на натоварване и представителни тъмно зелени треви, придаващи наситен цвят пред малкия екран. Отрязва се на големи рола със специализирана машина за стадиони. Предназначен за официални терени.

Тревен чим "Олимпико"
Тревен чим "Зелено кадифе"

Зелено кадифе

Dichondra repens

Чим от еднолистна детелина, перфектен за сенчести места, не е толерантен на утъпкване и газене. Предназначен за декоративни места, които не могат да се косят. Изисква третиране с препарати за листни болести.

Зоро

Lolium perenne & Dichondra repens

Тревен чим с микс от еднолистна детелина и райграс. Предназначен за преобладваща шарена сянка. Средно толерантен на утъпкване.

Тревен чим "Зоро"

GREENGAME

Доставяме бързо и лесно до вашия адрес, благодарение на един телефонен разговор.

+359 890 103 494