NPK Гранулирани Торове

Екологични торове за здравословен живот

на тревата.

NPK Гранулирани Торове
NPK Гранулирани Торове

„Ние правим качеството на живота по-екологично!“

В потребителския сегмент COMPO предлага пълна продуктова гама за дома и градината. Гамата преминава от глинени почви и продукти за грижа за растенията до градински торове, тревни площи, семена за трева и продукти за растителна защита.

COMPO SANA представляват най-важната продуктова група. В допълнение, групата продукти за растителна защита придобива все по-голямо значение в цяла Европа. С въвеждането на иновативни продукти през последните години COMPO успя успешно да разшири пазарния си дял в този пазарен сегмент успешно и ще продължи да следва тази стратегия за растеж. В областта на торовете се предлагат ефективни дългосрочни торове за удобно и ефективно доставяне на хранителни вещества за целия сезон на градинарство. Освен това COMPO успя да се възползва от тенденцията на растеж към биологични продукти с гамата от естествени торове.

Последователността в преследването на тенденциите и потребностите на потребителите превърна COMPO в лидер на пазара в континентална Европа. Местните различия и изисквания се вземат предвид при специфичните за отделните страни марки и продуктови асортименти. Международното портфолио на групата COMPO включва още силни международни марки с висока степен на познаване в Европа, съответстващи на националните характеристики на пазара и каналите за продажба. Те включват марките Algoflash, Gesal, Resolva и VOROX.

ПРОДУКТОВА ГАМА

„COMPO – силен партньор за здравословен растеж на тревата!“

Гранулирани торове от Compo