Реновация на тревното покритие на стадион „Берое“ – гр. Стара Загора

Реновация на тревното покритие на стадион „Берое“ – гр. Стара Загора

GreenGame

С помощта на Грийн гейм ООД, тревното покритие на официалния стадион на ПФК „Берое“, гр. Стара Загора бе напълно реновирано и сега е с още по-добри качества, което се дължи на плътната и дълбока коренова система. Така футболистите намаляват риска от контузии и приплъзването на топката става още по-оптимално.

Старите тревни чимове бяха премахнати със специализирана машина Top Field Maker, което не наруши по никакъв начин нивелираната коренова зона и бе икономически по-изгодно за клуба.

Допълнително за разбухване на кореновата зона и прецизното нивелиране на основата преди полагането на тревния чим, включихме участието на обратно ротационна фреза, ротор-рейк и лазарен грейдър.

Новоположения тревен чим Херкулес, запазена марка на Hellasod – Гърция е нашия любимец по отношение на достъпна цена, плътна коренова система, листна маса и изключително издръжлив на фитопатогенни гъбични заболявания по тревата.

За бързото вкореняване на чимовете използвахме продуктите на Compo Experts, като включихме NPK гранулирани торове за продължително освобождаване на основните елементи Азот, Фосфор и Калий, както допълнителни микроелементи и биостимуланти.

 

Повече снимков материал в секция Реализирани проекти